ТРАНСПОРТ

Автобусен транспорт Белене - Плевен

Белене - Плевен (през село Лозица). Цена на билета 5.00 лева

Разписание

 • Белене (Автогара - Белене)

  пристига:  08:00 ч.
  заминава: 08:00 ч.

 • Лозица (Село Лозица - кметство)

  пристига:  00:00 ч.
  заминава: 00:00 ч.

 • Плевен (Автогара Плевен)

  пристига:  10:00 ч.
  заминава: 10:00 ч.